Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mijn naam is Ilse van Aken. Als klein kind was ik al nieuwsgierig naar allerlei verschillende onderwerpen. Dat zette zich voort tijdens mijn studie toen ik in het Hoger onderwijs koos voor een brede commerciële opleiding. Een baan op de marketing afdeling van een TV zender zorgde ervoor dat ik gefascineerd raakte door het media- en communicatievak. In ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest aan verschillende kanten van het communicatievak; aan bureauzijde, aan de kant van de media en bij adverteerders.


In 2009 gebeurde er iets bijzonders. Ik kwam in aanraking met de werking van kristallen. Ik was zelf al een tijdlang erg moe van werk en na het bekijken van een mooi kristal viel het me op dat ik me opeens veel beter voelde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Ik volgde een opleiding tot edelsteentherapeut en diverse aanvullende energetische opleidingen en kwam erachter dat (edel)stenen en kristallen een prachtige helende werking hebben. Ik besloot mijn leven anders in te gaan richten en me bezig te gaan houden met het werken met kristallen en mensen. Hier wilde ik graag meer bekendheid aan geven!


Dat zoiets hards als een steen, zo'n zachte en liefdevolle werking op een mens kan hebben, dat raakt me nog elke dag. Met alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan geef ik nu zelf cursussen en leer ik mensen werken met kristallen en (edel)stenen. Daarnaast koppel ik mens en steen aan elkaar zodat het zelf-genezend vermogen van de mens (weer) geactiveerd wordt. Ook optimaliseer ik woon- en werkruimten met behulp van stenen. 

Mijn eigen leven is de afgelopen jaren enorm veranderd door de stenen en ik voel me verrijkt en bevoorrecht dat ik mijn kennis hierover nu mag doorgeven aan anderen.