Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ben je op zoek naar meer rust en balans in je hoofd en in je lijf?

Loop je telkens tegen hetzelfde aan en wil je daar nu wel eens vanaf?

Wil je beter leren luisteren naar wat jij echt graag wilt?


  • In al deze gevallen kan de helende werking van een kristal uitkomst bieden.


Een kristalconsult kan voor allerhande klachten en vraagstukken worden ingezet. Tijdens een 1-op-1 kristalconsult bespreken we waar jij zoal tegenaan loopt in je leven. En je zult gaan ervaren hoe de stenen jou daarbij kunnen helpen. De stenen, die persoonlijk voor jou worden uitgezocht, laten je zien hoe je nieuwe wegen kunt inslaan en aspecten van jezelf kunt integreren. Hierin begeleid ik je met mijn kennis over (edel)stenen en kristallen én mijn waarnemend vermogen.


Een persoonlijk consult wordt vaak als 'bijzonder' ervaren en geeft je nieuwe inzichten en een bekrachtiging van hetgeen voor jou op dit moment belangrijk is. Door één of meerdere stenen mee naar huis te nemen, kun je hetgeen je in het consult geleerd hebt, in je dagelijkse leven gaan integreren. Ook met (gevoelige) kinderen heb ik ruime ervaring en help ik graag. 

  • De consulten zijn in Haarlem, maar kunnen op verzoek ook bij jou aan huis worden gegeven, de duur van het consult is ongeveer 1 a 1,5 uur.
  • Een telefonische intake is onderdeel van het consult. Hierin laat ik je weten of een 1-op-1 consult voor jou inderdaad geschikt is.
  • De meeste mensen komen na verloop van tijd (1,5 tot 2 maanden), nog een keer terug. In een vervolgconsult test ik je advies steen nogmaals op geschiktheid en kijken we of je al aan een nieuwe steen toe bent.


Tarieven: euro 75,- inclusief steen;

Speciaal tarief voor kinderen: 50% korting op consult prijs (excl. steen)

Traject van helende stenen; 4 x sessie euro 250,- verdeeld over 1 jaar

"Ilse heeft een bijzondere heldere gave die voor mij op het juiste moment kwam. Zij kan voelen welke steen op welk moment het meeste te bieden heeft voor jou en daarna ziet zij ook wat de steen met jou doet en jij met en door de steen. Zo staat ze op een prachtige manier tussen jou en de steen in als een vertaalster van beide kanten, die het proces helder begeleidt". - Carla uit Haarlem